AYDINBAHÇE İLKOKULU

Vizyon: “Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, Her velinin öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bildiği, Öğretmen ve öğrencilerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, Çalışanların kendilerinden emin olduğu, doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmadıkları ve gerekenleri yerine getirirken endişe duymadıkları, Öğrencilerimizin tutarlı,akılcı, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürü de benimsemiş, özgüven,sorumluluk ve kişilik sahibi yurtsever bir birey olarak yetiştirildiği, Çalışanların milli ve manevi değerlerine bağlı, toplum lideri misyonunu üstlenmiş,çağdaş,mesleğinde profesyonel, ekip çalışması anlayışını benimsemiş olduğu, "BİR OKUL ORTAMI YARATMAKTIR!"

Misyon: Tüm öğrencilerimizi İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu, ülkesine ve milletine yararlı bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:8:30 Ders Bitiş :14:10
Isınma: Sobalı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Ders Başlama:8:30 Ders Bitiş :14:10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (5466433406

WEB - https://aydinbahce.meb.k12.tr

Adres - AYDINBAHÇE MAH. AYDINBAHÇE SK. AYDINBAHCE ILKOKULU BLOK NO 2 YAYLADAĞI / HATAY

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Taşımalı öğrenci yok.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı:45km. İlçe merkezine uzaklığı:20km.